Microsoft invită la petrecerea Windows 9

1

Microsoft invită la petrecerea Windows 9
Acum e oficial. Microsoft vă invită pe 30 septembrie la San Francisco pentru a prezenta sistemul de operare Windows 9. Cum arată prima versiune de test a sistemului de operare, asta reiese din capturile de ecran și din filmulețe.

Deși nu se specifică exact cauza invitației, nu există nici o îndoială că invitației Microsoft pentru data de 30 septembrie va fi pentru a prezenta viitorul Windows. Compania va prezenta oficial versiunea 9 a sistemului său de operare înainte de lansare. O revistă de specialitate consideră că Microsoft va prezenta de asemenea o primă versiune preliminară în cursul evenimentelor care ar trebui să fie disponibilă curând și în mod liber pentru oricine este interesat să o descarce.

Cine vrea să încerce Windows Technical preview trebuie să aibe în vedere faptul că acesta nu reprezintă un software complet care să se preteze la utilizare zilnică. Dar compania nu are nimic împotriva unei instalări pe un computer de test. Prima privire în Windows 9 poartă numele de Windows Threshold, iar aceasta se poate vedea în capturi de ecran sau clipuri video publicate recen de Computerbase sau Winfuture. Materialul se spune că provine de la un angajat al unuia dintre partenerii Microsoft.

http://www.n-tv.de/technik/Microsoft-laedt-zur-Windows-9-Party-article13615381.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × = 16