Microsoft repară update-ul de Windows 10

windows-10-skript

Un update defectuos pentru Windows 10 produce furie și frustrare printre utilizatori. Actualizarea provoacă în cel mai rău caz un ciclu infinit de reporniri ale calculatorului. Între timp cei de la Microsoft au publicat un kit de reparații pentru acest update.

Windows 10 ar fi trebuit să fie cel mai bun Windows al tuturor timpurilor, dar sistemul de operare de la Microsoft provoacă din nou probleme prin actualizările sale automate. După marea actualizare aniversară lansată odată cu sărbătorirea unui an de existență a Windows 10 pe piață, computerele unora dintre utilizatori au rămas fără funcționalitatea camerei web, iar acum există din nou probleme cu noul update colectiv. Acum Microsoft a publicat un nou set de reparații.

Acutalizările automate de la Windows ar trebui să fie un lucru bun: fără ca utilizatorul să își facă griji pentru asta, pachete de programe sunt descărcate și instalate pe PC. Dar treaba devine foarte frustrantă pentru că acestea sunt mereu pline de greșeli, pentru că acestea pot face ca anumite PC-uri să devină complet inutile.

Update-ul cumulativ cu build-number 14393.222 (KB3194496) este un candidat perfect pentru așa ceva: Microsoft a demarat distribuția actualizării în ultimul weekend din luna septembrie și nu a trecut multă vreme până au apărut pe internet primele plângeri. Partea interesantă este că au existat probleme încă de la testele preliminare ale versiunii beta, Microsoft a decis însă în ciuda avertizărilor să distribuie acest update, spune un insider.

Timp de vreo două zile nu a existat nici un fel de soluție la această problemă, Microsoft nu a avut în continuare nici un fel de opțiune, iar pagina sa de suport a fost invadată de numeroși uitlizatori. Apoi Microsoft a identificat sursa erorii și a distribuit un instrument prin care sistemul de operare poate fi reparat.

http://www.n-tv.de/technik/Microsoft-repariert-Windows-10-Update-article18800706.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 6 = 10