Middelhoff este în faliment

57661650

Middelhoff este în faliment

Cazul fostului top manager Thomas Middelhoff a atins un alt punct de cotitură. Curtea Districtuală de la Bielefeld a deschis procedura de insolvență. Administratorul în cauză se confruntă acum cu o muncă de detectiv.

Curtea Districtuală de la Bielefeld a deschis procedura de faliment împotriva fostului top manager Thomas Middelhoff potrivit datelor oferite de administratorul insolvabilității. Lichidatorul lui Middelhoff, Thorsten Fuest, spune că sarcina sa este acum de a evalua averea debitorului și de a o distribui apoi către creditori.

Este de așteptat ca această sarcină să implice și o muncă de detectiv precum investigații extrem de elaborate, pentru că există unele active controversate și creanțe din trecut. Acestea trebuie să fie evaluate din punct de vedere juridic și să fie clarificate în justiție dacă este cazul.

Middelhoff a solicitat la sfârșitul lunii martie deschiderea procedurii de insolvență privată. Fix 50 de creditori printre care bănci și societăți de administrare de fonduri așteaptă din partea managerului o cifră totală de zeci de milioane de euro. Dar Middelhoff ridică de asemenea contra-pretenții mari.

În luna mai a acestui an Fuest a declarat că el dorește să verifice dacă anumite persoane fizice sau creditori care sunt apropiață lui Middelhoff ar fi avut parte de beneficii speciale de pe urma declarării insolvenței acestuia. Dacă suspiciunile sale se vor dovedi adevărate, atunci el va contesta procedura.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Middelhoff-ist-pleite-article15436826.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 43 = 47