MIFA are probleme mari

3l475741MIFA are probleme mari
Constructorul german de biciclete MIFA, aflat în mare dificultate se trezește că situația sa se deteriorează în continuare. Compania rulează pe o pierdere ce se ridică la jumătate din capitalul social. Conducerea reacționează și cere o adunare generală. MIFA se luptă deja de ceva vreme pentru supraviețuire.

Producătorul german de biciclete localizat în estul Germaniei, MIFA, o duce tot mai rău. Deoarece compania cu sediul la Sangerhausen, Sanchsen-Anhalt a anunțat o pierdere de jumătate din capitalul social.

În consecință, capitalul social va fi negativ în situațiile financiare de la data de 30 iunie, potrivit estimărilor actuale. Consiliul va convoca o adunare genrală imediată datorită acestei situații.

MIFA se luptă de o lungă perioadă de timp pentru supraviețuire datorită competiției tot mai acerbe și tot mai ieftine din direcția continentului asiatic. Doar în luna august, cel mai bine vândut producător de biciclete din Germania a anunțat că gigantul industriei din India, Hero Cycles, va participa cu 15 milioane de euro în întreprindere.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Mifa-hat-riesige-Probleme-article13690426.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 + = 51