MIHAELA TATU LA TBB

IMG_7369 copyMihaela TATU – amfitrionul Galei Top Branduri Bihorene (TBB)

 Răspunzând afirmativ invitaţiei Federaţiei Patronilor Bihor, renumita personalitate din lumea media Mihaela Tatu a fost încântată să poată contribui la dezvoltarea mediului de afaceri din urbea de pe Crişul Repede în cadrul Galei Top Branduri Bihorene.

Preşedintele şi a vicepreşedinţii FPB au fost onoraţi să o primească în Cetatea Oradea, la sediul federaţiei, pe distinsa doamnă care a transformat pereţii reci în căldură umană, risipind orice urmă de îndoială că nu ar receptivă la tot ce se mişcă în Bihor din punctul de vedere al administraţiei publice şi al mediului de afaceri.

În calitatea sa de moderator al evenimentelor Business Days din toată ţara a simţit fiorul şi zbaterile oamenilor de afaceri care împlinesc ceea ce politicienii visează, prin firmele lor, prin absorbţia forţei de muncă şi prin implicarea în progresul social al regiunii unde activează.

În cele din urmă remarca doamnei Mihaela Tatu a fost una de substanţă: „ne căutam reciproc, iar acum ne-am găsit”. Principala sa preocupare este să dezvolte din toate punctele de vedere, material, cultural şi atitudinal, zona în care locuieşte, ştiut fiind faptul că este sufletul clubului de oratorie Oradea Toastmasters. Iată se împlinesc 9 luni, poate deloc întâmplător, de când vedeta şi –a schimbat domiciliul renunţând la Capitală pentru a transforma Oradea într-o Mecca a dezvoltării personale şi antreprenoriale.

Întrebată de ce a ales să se stabilească în Bihor, respectiv Oradea, răspunsul a venit prompt: „pentru că aici sunt oameni minunaţi, care construiesc”.  A mărturisit, printre altele, că în peregrinările sale, puţine sunt regiunile din ţară unde progresul din ultimii ani să fi fost atât de accelerat şi de vizibil ca şi în Oradea şi împrejurimi. Crede cu tărie că aici este locul în care potenţialul uman va produce prin creativitate şi implicare cel mai mare „bummm” din România. Clima şi împrejurimile avantajează şi predispun zona iar oamenii de afaceri împlinesc, se pare, resursele cu care Bihorul este binecuvântat. „Chiar dacă aparent ardelenii sunt mai lenţi în acţiune ei au profunzime în gândire şi rezolvă totul temeinic” – a opinat artista.

 

Scopul întâlnirii, pe lângă cunoaşterea reciprocă, a fost acela de a contribui esenţial la dezvoltarea unui mediu de afaceri sănătos şi performant în această parte a ţării. În acest sens, omul de afaceri Mihaela Tatu va fi amfitrionul Galei TOP BRANDURI BIHORENE. Ea şi-a propus ca ediţia a III-a a acestei Gale să fie una deosebită prin eleganţă, stil, distincţie şi consistenţă, cu multe contacte între oamenii de afaceri şi cu recunoaşteri ale realizărilor firmelor din Bihor. Una peste alta, va fi o ediţie cu totul şi cu totul  specială, cu multă voie bună şi o ploaie de premii de excelenţă în afaceri. Marele trofeu „Ordinul Vulturul Negru al Cetăţii Oradea” va fi acordat în acest an de o altă personalitate marcantă a culturii româneşti, doamna Maia Emilia Ninel Morgenstern, de a cărei remarcabilă prezenţă ne vom bucura împreună.

 

Cu un astfel de moderator, în persoana reputatei şi apreciatei Mihaela Tatu, nu putem decât să ne aşteptăm la o ediţie de excepţie a Galei Top Branduri Bihorene, în care se vor servi „afaceri pe pâine”.

 

Membri federaţiei vor şti să facă diferenţa pentru ei şi pentru partenerii lor de afaceri” – a concluzionat Preşedintele FPB, Ioan Lucian.

 

Reamintim, Gala Top Branduri Bihorene va avea loc vineri, 14 martie 2014, ora 19.00 la Teatrul Regina Maria din Oradea.

 

Vă mulţumim pentru disponibilitate!

 

BIROUL DE PRESĂ 

FEDERAŢIA PATRONILOR BIHOR

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 78 = 80