AUTO RECHEMATE

  • 43692928GM aduce șef de securitate

Producătorul auto din SUA, General Motors, a chemat înapoi peste 3 milioane de automobile. De multă vreme există o listă a deficiențelor. Poate că erorile au costat chiar și vieți omenești. Acum autoritățile investighează. Iar pe plan intern GM aduce un veteran pentru a se ocupa de problemă.

 

Producătorul auto american General Motors (GM) vrea să își îmbunătățească imaginea pătată datorită retragerii a milioane de mașini, aducând un nou șef al securității. Poziția nou creată va fi asumată de Jeff Boyer, conform informațiilor oferite de GM. Boyer va fi responsabil cu detectarea problemelor de securitate în faza de dezvoltare și de probă a autoturismelor și are rolul de a le raporta și elimina. În plus, el va raporta toate aceste bug-uri pentru a elimina cazurile în care vehiculele au nevoie după vânzare să se reîntoarcă în service.

 

În vârstă de 58 de ani, Boyer lucrează de aproape 4 decenii pentru General Motors, potrivit informațiilor existente prin presă. El a lucrat în companie ca inginer pe mai multe zone de responsabilitate, printre care siguranța vehiculelor. Boyer va raporta periodic Consiliului. Acesta are puterea de a elimina acele obstacole din calea obținerii nivelului de calitate dorit. De asemenea, el trebuie să se adreseze acestuia în cazul în care este nevoie de fonduri suplimentare.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/GM-installiert-Sicherheitschef

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 9 = 63