Milioane de produse la preț scăzut

AP666853393503

Milioane de produse la preț scăzut

Cu o cifră de afaceri anuală de 90 de miliarde de dolari Amazon este de multă vreme lider de piață necontestat în domeniul comerțului online. O altă platformă de comercializare ar putea afecta însă gigantul industriei printr-un nou concept.

Pentru consumatorii obișnuiți ai Otto nu este încă nimic de cumpărat la Jet.com, iar compania se pregătește să ofere Paroli către gigantul comercial Amazon. Firma are deja 220 de milioane de dolari adunați de la creditori și cooperări semnate cu 1600 de comercianți. Iar când platforma comercială va începe să ruleze în câteva săptămâni ea va putea oferi aproximativ zece milioane de produse, iar asta la cel mai mic preț de pe tot internetul.

După încheierea ultimei faze de test și după startul oficial clienții ar trebui să plătească o taxă de 49 de dolari pe an pentru calitatea de membru în cadrul platformei de tranzacționare. În schimbul acestei sume Jet promite utilizatorilor cele mai mici prețuri pentru orice pot cumpăra pe internet, anunță un purtător de cuvânt. Compania dorește să se folosească de asemenea de prețuri dinamice. În cazul în care un client își umple constant coșul de cumpărături, produsele din acestea vor fi livrate prin intermediul celui mai avantajos furnizor al Jet.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Jet-com-will-Amazon-die-Stirn-bieten-article15296741.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − 26 =