Miniștrii de finanțe ai G7 preocupaţi de fluctuaţiile valutare

Finance ministers and central bank governors pose for a family photo during a meeting of G20 finance ministers and central bank governors at the Bercy Finance Ministry in Paris in this file photo taken on February 19, 2011. REUTERS/Benoit Tessier

Miniștrii de finanțe ai G7 preocupaţi de fluctuaţiile valutare

 Miniștrii de finanțe și bancherii centrali din Grupul celor șapte natiuni industrializate vor discuta despre mișcările recente de pe piaţa valutară la o întâlnire în Germania din această săptămână, a declarat luni un oficial canadian.

Oficialul a declarat, de asemenea, reporterilor că fluctuaţiile valutare din ultimele luni au reflectat ceea ce se întâmplă în economia mondială, în special recuperarea economică din Statele Unite si Europa.

Potrivit Reuters, întâlnirea se va deschide cu o sesiune privind perspectivele și riscurile cu care se confruntă economia mondială și ce trebuie făcut pentru a consolida redresarea economică. Va continua cu probleme fiscale internaționale, reglementări din sectorul financiar și reforma cotelor la Fondul Monetar Internațional, a declarat oficialul, despre care Reuters spune că a dorit să rămână anonim.

http://www.reuters.com/article/2015/05/25/g7-finance-canada-idUSL1N0YG0TZ20150525

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 + = 86