Ministrul Sova a fost sinucis pe altarul campaniei prezidentiale

ioan_rus_81965800

Ministrul Transporturilor şi-a anunţat demisia intr-o conferinta de presa penibila,in care nu a putut sa spuna cati km de autostrada a facut pe mandatul sau.
După un mandat de aproape patru luni, ministrul Transporturilor Dan Şova, a anunţat marţi că demisionează din funcţie. Acesta a precizat că doreşte să se dedice în totalitate campaniei electorale a PSD pentru alegerile prezidenţiale.Evident ca n-o sa scapam de Sova, daca Ponta ajunge presedinte,mandatul justitiei fiind unul casigur pentru noulsef de campanie PSD.

Ca bihorean implicat in problema Hub-ului de autosrtrada Bors-Suplacu, sunt curios cat va duce din promisiunile facute, noul ministru al transporturilor Ioan Rus. Ponta, pe parabola ” PRIETENII STIU DE CE” a facut o miscare electorala de castigare a transilvanenilor spunand ca  numirea lui RUS va fi un beneficiu pentru Ardeal-om vedea.

Şova, nu a şovăit când a menţionat că aceste alegeri sunt importante pentru viitorul ţării, spunând totodată că PSD are de gând să aducă la Cotroceni un “preşedinte tânăr”, „un camarad”. Prin urmare întrebat de jurnalişti dacă prin cele spuse face referire la Victor Ponta, acesta a dat un răspuns ceea ce a lăsat să se înţeleagă a fi afirmativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − 88 =