MINUSCULA CANON

Author: Puchianu jr.

Canon LEGRIA mini

Canon anunta noua LEGRIA mini – o camera video digitala ce ofera utilizatorilor flexibilitate incomparabila si libertatea de a se exprima in mod creativ si de a-si impartasi pasiunile. Acest lucru reflecta tendinta tot mai crescuta a consumatorilor de a se exprima prin intermediul videoclipurilor. Combinand un obiectiv Canon grandangular, ecran LCD cu unghi variabil multifunctional si suport incorporat, cu un sistem de imagine HD de cea mai buna calitate si conectivitate Wi-Fi, LEGRIA mini este un nou mod de a spune – si de a impartasi – povesti deosebite.

Surprinde noi perspective

 

Designul inovativ al LEGRIA mini ofera posibilitati fara rival in exprimarea proprie, oferindu-le utilizatorilor libertatea de a explora unghiuri creative diferite prin care sa spuna si sa impartaseasca propriile povesti. Disponibila in negru, argintiu si alb, intr-un corp portabil si usor, se diferentiaza de designul traditional al camerelor video. De asemenea, gratie suportului incorporat, ofera flexibilitate sporita in inregistrarea din mana, permite utilizatorilor sa iasa din spatele camerei si sa fie personaje active in clipurile pe care le realizeaza. Pasiunile si distractia sunt aduse la viata, transformand excursiile in adevarate filme si prepararea cinei intr-o lectie video de gatit.

Canon LEGRIA mini - negru

Cu obiectivul Canon grandangular cu diafragma f/2.8, ce ofera imagini Full HD cu unghiuri de 160 de grade si cadre statice cu unghi de 170 de grade pentru incadraresimpla, LEGRIA mini permite utilizatorilor sa surprinda si mai mult din lumea care ii inconjoara. Cei ce-si doresc sa filmeze intr-un stil mai conventional pot, foarte usor, sa apese pe ecranul LCD tactil pentru a reduce campul vizual pana la un unghi de apropiere de 71 de grade.

 

Ecranul LCD inovativ,cu unghi variabil de 6,8 cm, poate fi intors atat spre cel ce filmeaza, cat si spre cel filmat, oferind utilizatorilor o gama diversa de optiuni si stiluri cu care sa se joace. De exemplu, ecranul poate fi intors pentru mai multa acuratete atunci cand utilizatorul vrea sa se filmeze pe sine sau poate fi aplecat pentru a surprinde un unghi mai larg intr-un mod creativ. Camera dispune de un sistem de detectare automata a rotirii sale, ceea ce asigura ca imaginea va fi intotdeauna afisata corect, indiferent de cum e tinut echipamentul.

Canon LEGRIA mini alb

Suportul integrat este perfect pentru inregistrare atunci cand nu e necesara tinerea camerei in mana, eliminand nevoia unui trepied si suportand o serie mare de unghiuri de pana la 60 de grade. Astfel, permite o varietate de unghiuri creative, ideale pentru filmarea unui tutorial de ingrijire personala direct de pe masa de machiaj sau inregistrarea unei miscari de dans direct de pe podea.

Read more athttp://www.myc.ro/noua-legria-mini-o-camera-pentru-exprimarea-personalitatii/#BooeK6kP0dCM56lS.99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 3 = 9