Mitsubishi Outlander 5,4 nu 4,2 l/100 km

Mitsubishi-outlander-PHEV

Mitsubishi Outlander
SUV-ul poate face economii la combustibil? Această teză respinge rezultatul curent în testul de consum al ADAC. Automobile Club limitează însă rezultatul său.

Eco-Testul clubului de automobile ADAc asupra Mitsubishi Outlander a obținut scorul maxim de cinci stele. Primul SUV cu conexiune socket are în testul de consum un consum de 4,2 litri la suta de kilometri, deci spre categoria premium și 4,3kWh de energie electrică la 100 de km necesari.

Cu toate acestea, testerul restrânge rezultatele căutării, în sensul că un plug-in hibrid, consumul este foarte mult dependent de comportamentul de utilizare a conducătorului auto, stilul de conducere, profilul de conducere și comportamentul de încărcare.

Dacă Outlander se mișcă moderat și se încarcă întotdeauna înainte de sfârșitul capacității bateriei, oferă un drum electric și consumă în medie 17kWh per 100 km, se spune în test. După atingerea autonomiei electrice de aproximativ 50 km, preia motorul cu ardere. Testul a detectat un consum de 5,4% urban, 7,4% extraurban și 7,6% pe autostradă.

http://www.n-tv.de/auto/Steckdosen-SUV-bekommt-fuenf-Sterne-article13373846.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2