MOBIL AMAZON

  • amazon-smartphone-1Noul smartphone Amazone cu display 3D

Au aparut multe zvonuri cu privire la lansarea unui nou dizpozitiv smartphone de catre Amazon. Acum, se pare ca aceste zvonuri au prins contur, asadar noul smartphone Amazon va fi lansat in a adoua jumatate a acestui an.

Conform relatarilor, Amazon intentioneaza sa faca un anunt, cu privire la noul smartphone, la sfarsitul lunii iunie, urmand ca in septembrie sa inceapa livrarea dispozitivului.

 

Productia noului smartphone va incepe la sfarsitul acestei luni, cu o comanda initiala de 600.000 de unitati. Compania a tinut sa nu divulge prea multe informatii depre aspectele tehnice ale noului smatrphone, cu toate acestea sustine ca ecranul acestuia va fi capabil sa afiseze imagini 3D, fara utilizarea unor ochelari speciali.

 

Smartphone-ul are o caracteristica de urmarire a retinei, prin tehnologia incorporata in patru camere situate frontal, pentru a face fotografii care par a fi 3D, similar cu holograma. Tehnologia ecranului 3D este capabila sa urmareasca miscarea ochiului utilizatorului, deasemenea smartphone-ul poate mari in mod automat imaginea pe masura ce aceasta se apropie de fata utilizatorului, si poate manipula texte si imagini, impreuna cu miscarea telefonului.

Deocamdata nu se stiu preturile acestuia.

 

http://www.ibtimes.co.uk/amazon-smartphone-3d-display-announce-june-release-expected-september-1444579

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 + = 37