Modalitatile prin care sa oferi impuls vietii tale

1. Stabileste obiective puternice.
Cel mai important avantaj al stabilirii obiectivelor nu este atingerea scopului tau, este ceea ce faci și persoana care devii pentru a-ți atinge scopul care reprezinta beneficiul real.
Setarea obiectivului este puternică deoarece oferă focalizare. Ea ne modelează visele. Ne dă posibilitatea de a ne perfecționa acțiunile exacte pe care trebuie să le îndeplinim pentru a obține tot ceea ce ne dorim în viață. Obiectivele sunt minunate pentru că ne determină să ne întindem și să creștem în moduri pe care nu le-am facut înainte. Pentru a ne atinge obiectivele, trebuie să devenim mai buni.

2. Devino (și rămâi) motivat.
Viața este ca o umbră care urcă pe partea întunecată a unui deal – până când vei decide sa devii mai bun in ceea ce faci. Și dintr-o dată te ridici în lumina soarelui, iar viața ta e pentru totdeauna va deveni pentru totdeauna minunata. Fii serios si nu te prosti.

3. Fii inspirat.
Cu totii recunoastem inspiratia cand o simtim. Vladimir Nabokov a descris-o ca prima, ” strălucire prefatorie”, urmată de un “sentiment de bunăstare grozavă”. După câteva zile, un fulger te lovește. Bine, nu este întotdeauna profunda. Câteodată, inspirația te duce mai departe decat: ,,Cred că o să mai iau o cafea’’.

4. Învăța obiceiuri bune.
Dacă nu învățăm obiceiuri bune, viața devine mai dificilă. Avem de ales: Sa ne straduim astfel încât viața ne va deveni mai ușoară sau sa nu ne stresam rezultând astfel o viață mai dificilă. Oamenii de succes aleg obiceiuri bune pentru o viață stătătoare.
Nu toate obiceiurile bune sunt create egal. Unele sunt mai puternice decât altele. Cautati cele care vă vor întări încrederea, vă vor ajuta să obțineți ceea ce doriți și veți avea o calatorie satisfăcătoare.

6. Cauta puterea.
Te-ai abtinut vreodată de la a face o schimbare din cauza fricii de ce s-ar putea întâmpla dacă ai face acest lucru? Te-ai gandit vreodata la tine, ai avut curajul?
Ca ființe umane, suntem facuti sa fim prudenți. Ne îndepărtăm de situații care ne expun la posibilitatea de a nu reuși, de a pierde sau de a ne simți prost. Dorința noastră de siguranță stârnește greu dorința noastră de creștere și aventură.

7. Acționeaza cu curaj.

http://www.success.com/article/8-ways-to-create-momentum-in-your-life

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1