Model 3 va decide viitorul Tesla

Tesla, companie a căror titluri erau preferatele actorilor de pe burse, a dat un impuls spectaculos industriei automobilelor electrice. Rămâne de văzut dacă americanii vor putea să păstreze acest rol de pionieri. Totul va fi decis de cel mai mic vehicul pe care l-a produs până acum compania, Model 3, dar și de concurența tot mai acerbă pe care germanii o prestează în clasa de automobile premium.

Nu există o modalitate mai bună pe lumea asta de a demonstra o stare financiară prosperă, succes profesional sau prietenie față de mediul încojurător decât printr-un automobil Tesla. Limuzina Model S și modelul SUV – Model X – sunt automobile electrice șic și elegante. O adevărată senzație în lumea electromobilității. În SUA „Model S” a depășit în statisticile de înmatriculări mașini noi chiar și nume grele precum Mercedes S-Klasse, în Norvegia automobilul a depășit chiar vânzările de VW Golf.

În primul trimestru din 2017 Tesla a vândut peste 25.000 de automobile, un record în istoria de 14 ani a companiei și o creștere de 64% față de aceeași perioadă a anului precedent. Astfel că directorul executiv al Tesla, Elon Musk, și-a ținut promisiunea de a atinge până în luna iulie pragul de 50.000 de automobile vândute. Anul 2018 va veni însă cu un obiectiv foarte ambițios, de a vinde 500.000 de automobile. În anul 2020 numărul de unități vândute trebuie să ajungă la un milion.

http://www.n-tv.de/auto/Model-3-entscheidet-ueber-Zukunft-von-Tesla-article19925406.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × 1 =