Modelul din Sports Illustrated 2018, ediția costume de baie, în variantă VR

 

Celebra publicație Sports Illustrated oferă anul acesta ediția de costume de baie drept “cea mai imersivă experiență din toate timpurile” și se ridică cu siguranță la nivelul așteptărilor, pentru că publicația oferă ediția și în variantă de realitate augmentată sau virtual reality, prin intermediul Snapchat sau Life VR.

Publicația este accesibilă prin intermediul unui Snapcode, utilizatorii pot folosi Snapchat pentru a se plasa pe coperta Swimsuit Issue. Iar apoi folosind Snapchat World Lens, ei pot să pozeze în cadrul unui studio foto virtual.

Premisa ediției din acest an este de a celebra femeile puternice, spune MJ Day, editor Swimsuit, într-un videoclip 360-de-grade din spatele scenei. În această ediție sunt prezentate toate femeile din fiecare “walk of life”. Au fost incluse o diversitate rasială și corporală foarte ridicată.

Experiențele de pe Snapchat au fost dezvoltate în parteneriat cu agenția de realitate augmentată Trigger. Agenția a construit conținutul folosind Lens Studio de la Snapchat. În plus, cititorii pot accesa conținut de AR sau VR prin intermediul aplicației Life VR pentru iOS sau Android.

https://mobile-ar.reality.news/news/meet-2018-sports-illustrated-swimsuit-issue-cover-model-ar-become-one-snapchat-0182863/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4