Modelul rus Viktoria Odintcova, audiată de autorităţile din Dubai după o filmare realizată într-un zgârie-nori

Fotomodelul rus Viki Odintcova, în vârstă de 23 de ani, cunoscută pentru pozele provocatoare postate pe contul ei de Instagram, se află în atenţia poliţiei din Dubai după ce a publicat un filmuleţ realizat la peste 300 de metri înălţime, pe acoperişul clădirii Cayan Tower din Dubai.

Khalil Ibrahim al-Mansouri, un asistent al şefului poliţiei din Dubai a declarat pentru presa locală că Odintcova a fost chemată să dea declaraţii şi să semneze că nu va mai face alte gesturi periculoase care ar putea să-i pună viaţa în pericol. ”Ceea ce a făcut tânăra din Rusia reprezintă un pericol pentru propria viaţă”, a declarat reprezentantul poliţiei.

Odintcova a spus că nu va mai repeta isprava şi a atras atenţia asupra unei breşe în securitatea clădirii pe care s-a urcat. Într-un interviu acordat ziarului locat ”The National” Viki a spus că: ”Merităm o recompensă pentru că am prezentat o slăbiciune în sistemul de securitate al clădirii. Noi am fost pe acoperiş fără intenţii rele, dar oricine poate ajunge acolo pentru a se sinucide sau a comite un atac terorist”.

Gizel Daher, directorul de comunicare al Cayan Group a declarat că sistemul de securitate al clădirii este în proces de verificare şi că specialiştii încearcă să înţeleagă şi apoi să rectifice breşele de securitate pentru a nu se mai întâmpla astfel de cazuri pe viitor. ”A fost demarată o acţiune legală în acest caz şi vor fi traşi la răspundere toţi cei răspunzători pentru această breşă în securitate”, a mai spus reprezentantul companiei care deţine Cayan Tower.

Odintcova s-a întors la Moscova după ce şi-a cerut scuze şi a declarat că speră ca această neînţelegere să fie rezolvată cât mai repede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 + = 62