Modificari la traseul liniei 12 Oradea – statia “Colegiul Economic ” va fi din nou operaţionala

Având în vedere că s-au finalizat lucrările edilitare executate pe strada Sucevei (între str. Avram Iancu şi B-dul Decebal), staţia de autobuz “Colegiul Economic” va fi din nou operaţională, în orele de vârf din în zilele lucrătoare cu şcoală sau vacanţă, pentru traseul liniei 12, începând din 4 Mai 2017.

Astfel traseul liniei 12 va fi, în perioadele menţionate, următorul: Nufărului (Kaufland)-Morii-Bumbacului-P-ţa Nucetului-Eforie-Velenţa-Seleuşului-Războieni-Muntele Găina-D. Cantemir-P-ţa E. Gojdu-P-ţa 1Decembrie-Independenţei-P-ta Unirii-Avram Iancu-Sucevei-Calea M. Basarab-Sucevei-Horea-P-ţa 22 Decembrie-Ghe. Costaforu-D. Cantemir-M. Găina-Războieni-Seleuşului-Velenţa-Eforie-P-ţa Nucetului-Bumbacului-Morii-Nufărului- Ogorului-Nufărului(Kaufland).

În afara orelor de vârf în zilele lucrătoare cu şcoală sau vacanţă şi în zilele de Sâmbătă, Duminică şi sărbători legale, pe sensul de mers dinspre P-ţa Unirii-Avram Iancu-Sucevei-Horea-P-ţa 22 Decembrie-Ghe.Costaforu–Muntele Găina–Războieni–Seleuşului- P-ţa Nucetului–Bumbacului–Morii–Nufărului–Ogorului–Nufărulului (Kaufland).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 7 =