Moduri de a jongla la punctele tale forte

actionplan_0

Concentrază-te pe lucrurile speciale care te definesc, trasaturile care te ajuta sa ieşi in evidenta din multime. Invaţă să profiti de lucrurile care te fac unic, și mizează pe punctele forte dacă este necesar.

  1. Afaceri Riscante

Angajează-te să predai ceva din volumul tau de muncă de zi cu zi unui angajat existent sau unuia nou. Asuma-ţi un risc sănătos de la o persoană care a demonstrat onestitate, integritate și o puternică etică profesională.

  1. Nu da înapoi

Analizează-ţi motivele care privesc deciziile mici. Pastrează în minte sănătatea pe termen lung a afacerii tale, astfel încât vei fi pregatit atunci când deciziile mari trebuie luate.

  1. Construieşte-ţi curajul

Rezolva un singur lucru mic în fiecare zi, care te sperie. Curajul este ca un mușchi. Construieste-l cu o acțiune intenționată și repetitivă.

  1. Fa o analiză a vieţii tale

Scrie 10 lucruri cele mai importante din viața ta. Pune această listă pe oglinda de la baie ca o amintire a lucrurilor care trebuie să rămână în fruntea listei de priorități.

  1. Trucurile mici

În loc sa te pedepsesti cu ” nu mânca asta, nici asta ” , propune-ţi să reduci din portiile plăcerilor tale vinovate.

  1. Priveşte și învăță

Te simti blocat în cariera ta? Găseşte pe cineva care se află exact in locul in care tu vrei să fii. Întâlneşte-te cu el sau ea pentru a dezvolta un plan care te va duce unde ar trebui să fii.

7.Nu uita sa faci lucrurile care te fac fericit

Propune-ţi să faci un singur lucru care te face fericit timp de cel puțin 20 de minute pe zi. Notează creşterea fericirii tale.

  1. Evaluează-te

Identifică cei cinci factori negativi care dauneza curajului moral, iar apoi concentrează-te pe eliminarea unuia pe lună.

  1. Indrăzneşte sa fii diferit

Notează primele trei lucruri care te fac unic. Imaginează-ti modul în care le poţi pune în aplicare în afacerea ta.

http://www.success.com/article/your-october-action-plan-10-ways-to-play-to-your-strengths

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 2 =