Modurile in care puterea cuvântului ’’ pot’’ iti schimba viaţa

waysthepoweroficanchangesyou

Puterea acestui cuvânt este la fel de puternică atât pe plan social, cât și pe plan profesional. Atunci când ne permitem nouă înşine sa avem încredere în propriile noastre idei, să le urmăm și să acționăm, putem realiza totul.

  1. Pot să cred în mine.

Cei mai mulți dintre noi au motivația de a câștiga, dar pentru a o menține necesită ca mentalitatea și dorința de realizare sa se mentina de-a lungul drumului. Trebuie să crezi în tine mai întâi.

  1. Pot să fac orice.

Visele tind să se piardă în momentul planificării, mai degrabă decât in momentul realizarii. Oamenii cumva uită că trebuie să ia măsuri. Pur și simplu, fă ceva. Orice acțiune față de visul tău trebuie să creeze un val de schimbare; cu cât iei mai multe măsuri, cu atât vei prospera mai mult.

  1. Pot să îmi urmez planurile.

Un plan este critic pentru realizarea viselor tale, dar să te mentii in directia bună, poate necesita mai multă concentrare. Cu cat ramai mai mult axat pe planurile tale, pe viziunea a ceea ce doresti să realizezi, cu atât vei fi mai aproape de succes.

  1. Pot să am planurile mele.

Ia-ţi dreptul de proprietate asupra planului, direcției și călătoriei tale. Eşti responsabil de propriul destin. Bineînțeles că există provocări de-a lungul drum; lucrurile nu vor merge întotdeauna cum au fost planificate și eșecurile vor fi prezente, dar ceea ce contează este modul în care se faci fata acestor provocări.

http://www.success.com/article/5-ways-the-power-of-i-can-changes-you

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − 22 =