Morgan Stanley dezamăgește investitorii

Morgan

Morgan Stanley dezamăgește investitorii

Pentru marile bănci din SUA sfârșitul anului nu a fost cu noroc. Morgan Stanley, a ratat așteptările pieței după ce a publicat cifrele pentru al patrulea trimestru din anul 2014.

Vânzări și venituri sub așteptări: Noua bancă de investiții Morgan Stanley a dezamăgit piața cu raportul său financiar pentru al patrulea trimestru. Venitul total nu s-a schimbat anterior de la 7,8 miliarde de dolari, precum raportează instituția. Care este mult mai puțin decât au prezis analiștii.

Morgan Stanley ar putea crește câștigurile în mod semnificativ la 1,05 miliarde de dolari, de pe Wall Street de unde se aștepta la mai mult. În special de la tranzacționarea de valută, obligațiuni și produse de bază, care sunt deosebit de importante pentru bancă, acestea au avut de suferit recent.

De asemenea, alte bănci majore din SUA nu au crescut la fel de puternic cum se așteptau sau au suferit de pe urma unor scăderi semnificative. În acest domeniu în care activează și marea bancă germană Deutsche Bank mai există încă o criză economică. Sunt așteptate îmbunătățiri dar numai în cazul în care Fed ridică rata dobânzii.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Morgan-Stanley-enttaeuscht-die-Anleger-article14357511.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 3 = 9