Moș Crăciun merge prin UK cu un Renault electric

O cascadorie publicitară pusă la cale de Renault în Regatul Unit a presupus ca Moș Crăciun să meargă să livreze ciocolată peste tot prin țară la începutul acestui luni, într-un mod cât se poate de eficient și ecologic.

Campania din social media a presupus ca Moș Crăciun să testeze un Renault Zoe EV, ca un posibil înlocuitor pentru sania sa trasă de reni. Până la final Moșul a livrat 1000 de cutii de ciocolată Montezuma’s Christmas în cadrul unui test drive unde a parcurs 820 de mile într-un automobil electric, oprindu-se pe la cămine locale, case de binefacere sau spitale pentru copii.

El a vizitat de asemenea utilizatorii care au cerut o vizită folosind hashtag-ul #SantaGoesElectric pe platformele sociale. În timp ce campania a fost gândită pentru a distribui bucurii peste tot prin Regatul Unit, Renault a folosit această campanie ca pe o oportunitate de a sublinia eficiența în funcționare a vehiculului electric Zoe și calitatea sa de a nu polua mediul înconjurător, în comparație cu obișnuiții reni ai lui Moș Crăciun care produc metan.

Într-o campanie de marketing din anul 2005 organizată pe vremea aceea de purtătorul de cuvânt liberal-democrat al Ministerului Transporturilor, Tom Brake, s-a estimat că renii lui Moș Crăciun ar emite un total de 40.600 tone de gaze cu efect de seră în timpul călătoriei sale de 200 de milioane de kilometri în jurul lumii, necesară pentru a duce cadouri la toată lumea.

În contrast, sania electrică a lui Moș Crăciun nu ar emite nici un fel de poluare directă, dar s-ar putea să aibe nevoie de ceva mai mult de o singură zi pentru a livra cadouri către copii cuminți de pe lista sa.

Test-drive-ul cu Renault Zoe pe o distanță de 820 de mile (1320 kilometri) au fost împărțiți pe durata a patru zile, cu opriri periodice pentru reîncărcare.

https://www.greencarreports.com/news/1114456_santa-claus-takes-to-uk-streets-in-all-electric-renault-zoe-sleigh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 17