Moscova pusă pe interdicții

RTR3I188

Moscova pusă pe interdicții
Ministerul rus al finanțelor vrea să forțeze companiile mari din punct de vedere al afacerilor, obligându-le să realizeze tranzacții doar prin intermediul băncilor rusești. Aceasta poate fi o măsură de precauție împotriva noilor sancțiuni impuse de Occident.

Pe viitor întreprinderile de stat din Rusia și companiile private vor fi obligate, datorită unor aspecte de importanță strategică pentru securitatea și apărarea țării să nu mențină deschise conturi la bănci din străinătate. Ministerul de finanțe pregătește o schimbare corespunzătoare în lege, iar ministerul nu a oferit informații.

Companiile de stat ar trebui să facă afaceri decât prin intermediul băncilor, care sunt de stat. Băncile rusești private sunt responsabile pentru astfel de conturi doar dacă au o capitalizare de cel puțin 16,5 miliarde de ruble (355 milioane de euro). Noua cerință se va aplica la companiile care joacă un rol important în domeniul apărării și securității. Vor fi afectate companii de mărfuri și de telecomunicații, precum și lanțuri de retail.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Moskau-will-Firmen-Auslandskonten-verbieten-article13084221.html

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 + = 36