TOYOTA RECHEAMA

  • _70554606_123819033Toyota recheama in service 6,4 milioane de vehicule

 

Toyota, cel mai mare producator auto, recheama  in service 6,4 milioane de vehicule la nivel mondial, cu peste cinci probleme diferite: la scaune, coloana de directie, stergatoare de parbriz si motoare.

 

Din totalul specificat , 3.5 milioane de vehicule din intreaga lume sunt rechemate in service pentru a inlocui un cablu spiralat atasat de airbag-ul soferului, acesta putand fi deteriorat  din cauza rotirii volanului, impiedicand  astfel deschiderea acestuia in caz de accident. Printre modelele  rechemate in service de Toyota se numara: Yaris, Urban cruiser, RAV4 si Hilux.

Astfel, 2.32 milioane de vehicule sunt rechemate pentru probleme cu scaunele, 760.000 pentru rezolvarea problemelor la coloana de directie si aproape 160.000 pentru a li se inlocui motoarele si stergatoarele de parbriz.

 

Aceasta este estimata ca fiind cea mai mare retragere facuta de Toyota, per ansamblu Compania a rechemat mai mult de 25 de milioane de vehicule in ultimii doi ani. Retragerile  i-au creat probleme celei mai mari Companii auto din lume, atat in  cu vanzarile  cat si cu legea, intrucat constructorului din SUA i s-a declansat o ancheta penala.

http://www.bbc.com/news/business-26950970

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × = 24