Motor Continental 48V cu cutie automată pentru biciclete electrice

Un motor puternic și o transmisie variabilă continuu, toate într-un singur dispozitiv. Ce ar putea să nu ne placă? Continental a dezvoltat un nou motor electric destinat bicicletelor, ce funcționează la o tensiune de 48V și face ceva ce am sperat că vor face tot mai multe E-Bike-uri: combină motorul și cutie de viteze într-un singur dispozitiv. Și are și performanțe bune în același timp. Alți producători ar trebui să își ia notițe.

O cutie de viteze integrată într-un motor median are mai multe avantaje. În primul rând, înseamnă că toate piesele complicate sunt ținute în același loc și sunt sigilate în fața intemperiilor. Înseamnă de asemenea că se face mai ușor legătura dintre motor și treptele de viteză. Se poate folosi o roată în spate cu un singur pinion, care este puternică, ușoară și ușor de îndepărtat dacă faceți pană. Majoritatea greutății sistemului este poziționată central și în partea inferioară a bicicletei, ceea ce ar trebui să ajute la manipulare. Motorul și cutia de viteze a sistemului Continental are o greutate oficială de 6,5 kg, care ar putea fi și cea corectă, având în vedere ceea ce știm despre greutățile componentelor pe care le conține.

Continental s-a alăturat echipei Nuvinci pentru echiparea noului motor. Dispozitivul cu variație continuă N-Series de la Nuvinci este un sistem bine cunoscut. E un sistem inteligent, care folosește un inel de antrenare între două inele ale rulmenților cu bile. În funcție de poziția inelului de antrenare, raportul de transmisie poate fi modificat continuu.

În timp ce Nuvinci produce propriul sistem de schimbare a treptelor, numit Harmony, sistemul Continental este mai configurabil. La Nuvinci puteți alege între cadență ridicată, medie sau joasă, sistemul Continental permite introducerea precisă a cadenței dorite, iar motorul și cutia de viteze se vor monitoriza reciproc și constant pentru a păstra ritmul de pedalare, indiferent de ce se întâmplă pe drum.

http://ebiketips.road.cc/content/news/first-ride-continental-48v-mid-motor-system-with-automatic-gearing-664

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =