Multe dintre locurile de parcare cu plată din centru vor fi desfintate

teatrul_de_stat_din_oradea

Trei propuneri ale Direcției Patrimoniu Imobiliar – Serviciului Parcări și Direcția Tehnică, care vizează desființarea unor locuri de parcare din zona centrală, au fost aprobate azi 25 octombrie 2016, de catre Comisia de circulatie si transport rutier din cadrul Primăriei Oradea.

Astfel, s-a aprobat desființarea celor 5 locuri de parcare cu plată amenajate în intersecția străzilor Bicazului-Dunărea-Eminescu și amenajarea în locul acestor parcări a unei benzi de circulație.

Vor fi desfintate de asemenea 13 locuri de parcare cu plată amenajate în parcul Traian pe partea stângă, vizavi de Palatul de Justiție. Se vor putea crea astfel două benzi de circulație, astfel ca autoturismele care vin de pe străzile Magheru și Libertății, precum și dinspre strada G. Enescu, să poată vira mai ușor fie spre strada Tribunalului, fie spre stânga pe lângă Romcontrol, în timp ce altele vor putea merge înainte spre strada Mihai Eminescu, se arata intr-un comunicat.

Comisia de circulație a decis și desființarea locurilor de parcare cu plată din Piața Ferdinand, situate înaintea intersecției cu strada Ady Endre. În urma desființării acestor locuri de parcare, conducătorii auto care ies din strada Ady Endre vor avea vizibilitate mai bună din partea stângă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 8 = 80