MUNDIAL MASLUIT

Snapshot 2013-12-10 21-26-22MUNDIAL MASLUIT

Vocile care susţin că tragerile la sorţi sunt măsluite sunt tot mai multe. Printre tot felul de argumente, cei de la Canal Futbolista au încercat să demonstreze cu imagini modul în care grupele pentru CM 2014 au fost aranjate.

Principalul rol în toată operaţiunea i-a fost atribuit lui Jerome Valcke, secretar FIFA. Acesta a intrat în scenă începând cu cel de-al doilea bol, adică faza în care capii de serie au început să-şi afle adversarele.
În primă fază cei de la Canal Futbolista încearcă să demonstreze că hârtiile scoase din bile sunt băgate sub un pupitru, iar Jerome Valcke arată la cameră un alt bileţel pe care l-a scos de fapt de sub acea masă ascunsă vederii. La o privire atentă se poate observa că bilele sunt desfăcute în partea de sus, dar bileţele care sunt arătate la cameră sunt scoase de undeva de jos.

Sursa citată susţine că poziţiile din grupă au fost lăsate la final, pentru ca totul să nu fie chiar atât de evident. După cum se poate observa  în imagini, în momentul în care Fernanda Lima scoate biletele din bilă cu poziţiile din grupe, acestea se rotesc în sens circular, semn că au stat împăturite în capsule. În schimb, în momentul în care Jerome Valcke – cel responsabil cu aşa-zisa fraudare – dă drumul la un capăt al unui bileţel, acesta nu se roteşte, deci a stat pe o suprafaţă plată, pupitrul în cazul de faţă.
Voi ce ziceti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 43 = 44