Murdoch o aduce înapoi pe Rebekah Brooks

Rebekah-Brooks

Murdoch o aduce înapoi pe Rebekah Brooks

Radactora șefă a ziar4lor de scandal „News of the World” și „Sun”, plecată în anul 2011, Rebekah Brooks, se întoarce la imperiul media controlat de Murdoch. Aceasta s-a retras acum doi ani datorită unui scandal de spionaj.

Rebekah Brooks, fostă conducătoare de editură în imperiul mass media al lui Rupert Murdoch, se întoarce acum pe o poziție de conducere în cadrul concernului. Deja din septembrie ar putea exista un anunț corespunzător, raportează Financial Times.

Brooks a fost înainte redactor șef la ziarul de scandal News of the World a cărei apariție a fost între timp întreruptă și pentru ziarul Sun. Ea s-a făcut vinovată de spionajul ilegal al celebrităților precum și de mituirea ofițerilor de poliție și a altor funcționari publici. O curte a eliberat-o însă acum un an de zile, ea fiind de asemenea confidenta lui Murdoch.

După cum raportează Financial Times, Brooks ar trebui să preia din nou ramura britanică a concernului Murdoch News Corp. Ea este o persoană foarte apropiată de mogulul media australian și a fost convinsă personal de Murdoch să se întoarcă la vehicul ei post. News Corp nu a dat nici un fel de informații pentru ziar.

Brooks a susținut mereu că nu a știut nimic despre practicile de monitorizare utilizate la News of the World. Într-un proces de nivel înalt nu s-a putut dovedi implicarea ei în afacere. Ea fost achitată de toate acuzațiile în iunie 2014.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Murdoch-holt-Rebekah-Brooks-zurueck-article15823326.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × 1 =