A murit cel mai bogat om din Germania

3289EA008896127A

A murit cel mai bogat om din Germania
Succesul său ca antreprenor este la fel de legendar ca aversiunea sa pentru public. Karl Albrecht, cofondatorul gigantului de discount Aldi a murit la vârsta de 94 de ani. Aldi a confirmat acum rapoartele mass-media.

Karl Albrecht a murit. Cel ce este de multă vreme șeful Aldi-Süd, a murit miercuri la vârsta de 94 de ani. Compania de comerț Aldi a confirmat corespunzător rapoartele din mass-media. El a condus afacerea sa cu atenție și bunăvoință, până în urmă cu câteva zile înainte de moartea sa. “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ) și “Süddeutsche Zeitung” (SZ) au raportat moartea fondatorului.

Karl Albrecht a fost fratele lui Theo Albrecht. Împreună au fondat în perioada postbelică o companie de retail, din care s-au dezvoltat de-a lungul anilor două companii gigant de discounturi, Aldi-Süd și Aldi-Nord.

Cu active de aproape 20 de miliarde de euro, Karl Albrecht a fost cel mai bogat german și unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Potrivit rapoartelor, anunțul morții a fost efectuat de două ori, pentru a permite familiei să efectueze o înmormântare într-un cerc restrâns, familial, în centrul orașului Essen.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Aldi-Gruender-Karl-Albrecht-ist-tot-article13266701.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − = 28