Musulmanii din UE, vizaţi din ce în ce mai mult de ostilităţi, fiind asociaţi cu teroriştii

veganii-ecologistii-ateii-evreii-sau-musulmanii-primesc-noi-drepturi-la-serviciu-noile-obligatii-ale-angajatorilor_size9

Musulmanii din Uniunea Europeană se confruntă cu o ostilitate din ce în ce mai mare, fiind asociaţi cu grupurile teroriste, arată un raport al Agenţiei Europene pentru Drepturi Fundamentale, citat de site-ul agenţiei ANSAmed.

Agenţia Europeană pentru Drepturi Fundamentale: Musulmanii din UE, vizaţi din ce în ce mai mult de ostilităţi, fiind asociaţi cu teroriştii (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

“Musulmanii din Uniunea Europeană se confruntă cu o ostilitate în creştere, deoarece sunt percepuţi frecvent ca autori ai atacurilor teroriste sau simpatizanţi ai grupurilor islamiste, fiind consideraţi ameninţări la adresa securităţii publice”, relevă un raport al Agenţiei Europene pentru Drepturi Fundamentale efectuat în noiembrie.

Raportul se bazează pe un studiu efectuat în Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, Spania, Finlanda, Suedia, Franţa, Ungaria, Italia, Olanda, Polonia, Danemarca şi Slovacia.

“Imigranţii şi solicitanţii de azil sunt vizaţi de numeroase forme de violenţă şi intimidare din partea autorităţilor, grupurilor de persoane sau indivizilor. Fenomenul vizează şi activişti politici percepuţi ca fiind favorabili imigranţilor”, subliniază raportul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1