MUZICA PE GOOGLE

  • RRRRRRGoogle pornește transmisia de muzică pe internet

Piața pentru serviciile de streaming de muzică a devenit ceva mai competitivă în Germania. Începând de acum, Google Play Music oferă servicii de “all-inclusive”, online. Prin acest serviciu este disponibilă oricui, prin plata unei taxe fixe lunare, accesul nelimitat la toată librăria muzicală a Google.

 

În Statele Unite și în alte șări serviciul de muzică a pornit deja de câteva luni. Acum pot să se bucure și utilizatorii germani de acest serviciu, în schimbul unei taxe fixe lunare. Acest lucru permite utilizatorilor, folosind un computer sau un dispozitiv Android sau iOS să acceseze peste 20 milioane de titluri în librăria Google. În Germania serviciul se numește “all-inclusive” spre deosebire de “all-access”.

 

“All-inclusive” înseamnă că poți căuta pentru o melodie anume, să o incluzi într-o listă de redare. În plus, poți face un artist, o melodie ori un album bază pentru o “stație radio”, în care algorimtii Google creează o listă de redare din melodiile potrivite. Dacă dorești să asculți canale fără a fi conectat la internet, este posibil să se stocheze până la 50 de melodii pe dispozitiv. Pentru a reduce traficul de date realizat pe dispozitivele mobile, există opțiunea de a reduce în doi pași calitatea maximă a melodiilor, de 320 kbps.

 

Google Play Music All Inclusive oferă de asemenea și canale predefinite din diferite genuri și oferă recomandări. Utilizatorul poate sări peste anumite melodii, poate să schimbe ordinea cântecelor foarte simplu, prin drag & drop, poate șterge cântece din listă sau să creeze o nouă stație radio. Utilizatorii mai pot de asemenea să completeze aceste liste de redare sau stații radio cu propriile cântece (indiferent de sursa lor), gratuit până la 20.000 de melodii prin serviciul Google Play Music Upload, care pot fi apoi integrate în serviciul Google Play All Inclusive.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 3 =