Nadella câștigă bine

nadella

Nadella câștigă bine

O bună karma? Acum câteva săptămâni șeful Microsoft Nadella cădea sub acuzații pentru declarațiile sale privind salariile femeilor, pe care a trebuit să le și retragă. Dar el însuși nu se poate plânge în această privință.

Șeful Microsoft Satya Nadella a câștigat în anul fiscal trecut 84,3 milioane de dolari (66 milioane de euro). Acesta, în vârstă de 47 de ani, a primit de la Microsoft un salar de bază de 910.000 de dolari și un bonus de 3,6 milioane de dolari, după cum reiese din documentele bursiere. Dar în proprietatea lui Nadella se află de asemenea și acțiuni în valoare de 79,8 milioane de dolari. Acestea însă nu vor putea fi transformate în lichidități mai devreme de anul 2019.

Datele sunt pentru anul fiscal 2013-2014, care s-a încheiat la sfârșitul lunii iulie. Nadella a preluat în februarie conducerea concernului IT de la Steve Ballmer. În această zi de joi concernul va anunța cum a decurs primul trimestru al noului an fiscal.

La începutul lunii octombrie el a provocat indignare atunco când a sfătuit femeile să nu ceară majorări de salar. Atunci când femeile își văd de treabă și depun efort, ele vor beneficia de pe urma karmei bune, a declarat acesta la o conferință privind nivelurile salariale în cazul doamnelor și domnișoarelor. Acesta a recomandat să aibe încredere în sistem, pentru că vor avea parte de compensările salariale potrivite pe parcursul carierei lor.

Ulterior Nadella și-a cerut scuze pentru aceste declarații. Acesta a mai recunocut că declarațiile sale au fost complet nefondate.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Nadella-verdiente-84-Millionen-Dollar-article13816741.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 + = 64