Nadella retrage declarația privind salariile

Frauen-die-nicht-nach-mehr-Geld-verlangten-wuerden-von-gutem-Karma-profitieren-sagte-Nadella

Nadella retrage declarația privind salariile
Din punctul de vedere al șefului Microsoft Nadella treburile sunt simple: femeile trebuie să fie încrezătoare în ele însele, iar atunci ele vor primi creșterile salariale pe care le merită. Acum cu toate acestea, el își retrage declarația.

Șeful Microsoft Satya Nadella a retras o declarație controversată de a sa, despre cererile salariale ale femeilor. După ce a sfătuit femeile că pentru majorări salariale ar trebui să aibe mai multă încredere în Karma, el acum caută să limiteze daunele.

La câteva ore după comentariile sale, acesta a scris pe Twitter că, consideră comentariile sale anterioare ca fiind neclare. Acesta s-a exprimat cu privire la modul în care femeile ar trebui să ceară o mărire de salariu, adăugând că economia noastră are nevoie să reducă diferențele de remunerare dintre bărbați și femei.

Nadella a fost întrebat într-o conferință despre modul în care femeile din sectorul tehnologic ar trebui să avanseze în privința remunerațiilor. Nadella a declarat că nu este nevoie să se ceară măriri de salar. Dar este nevoie să se știe că putem avea încredere că sistemul oferă în timp creștere salarială corespunzătoare. Pentru că o karma bună, spune nativul indian, va compensa în timp în mod corect remunerația doamnelor și domnișoarelor ce lucrează în industria IT.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Microsoft-Chef-nimmt-Gehaltstipp-zurueck-article13759931.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × = 12