Narendra Modi a adus Indiei 35 miliarde de dolari în investiţii

indias-prime-minister-narendra-modi-l-shakes-hands-japans-prime-minister-shinzo-abe

Narendra Modi, a adus Indiei 35 miliarde de dolari în investiţii, în urma vizitei în Japonia
Prim-ministrul indian Narendra Modi şi-a încheiat vizită de cinci zile în Japonia, pe 3 septembrie, asigurând investiții semnificative pentru ţara sa. Vizita a fost caracterizată ca fiind un adevărat succes, prim-ministrul asigurând 35 miliarde de dolari, de investiții japoneze în următorii cinci ani în primul rând, pentru proiecte.

În scopul de a stimula sectorul de producție slab al țării, Modi a invitat investitorii japonezi, afirmând că țara sa este una dintre cele mai competitive regiuni din punct de vedere al costurilor. Acesta a asigurat, de asemenea investitorii, că vor fi primiţi cu un “covor roșu”, de către firmele indiene, încercînd să reducă din grijile cu privire la notorietatea birocratică a țării.

Modi a declarat, de asemenea că India este cea mai bună destinație posibilă pentru investiții, oferind “democrație, demografie și cerere”, în piața sa gigantică de aproape 1,3 miliarde de oameni. “Am venit să vă asigur că nu există nici o funie roșie, doar covorul roșu în India. Am facilitat o mulțime de reglementări”, a spus acesta.

India va primi, de asemenea, ajutor din partea Japoniei, în eforturile de modernizare a orașelor. Tokyo va oferi Indiei un suport financiar, tehnic și operațional pentru introducerea trenurilor bullet(de mare viteza).
http://www.ibtimes.co.uk/narendra-modi-concludes-japan-visit-bringing-35bn-investments-india-1463778

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − = 64