NATURA DIVINA

4-Foto Gelu Stan AFIAP copyExpozitie de grup la Euro Foto Art: „ Divina natură a dăruit câmpiile, arta omului a clădit oraşele”.

 Vineri 28 martie 2014, incepand cu orele 18:00, galeria „Euro Foto Art” va gazdui o expozitie de grup alcatuita din lucrarile artistilor fotografi, Valentina Stan EFIAP – Gelu Stan AFIAP.

Expozitia organizata in parteneriat cu Centrul Judetean pentru Conservare si promovare a Culturii Traditionale Bihor si Clubul Fotografic „ Nufarul” ; va fi prezentata de criticul de arta Ramona Novicov, iar momentele muzicale vor fi oferite de artistii Cvartetului „ Varadinum” din Oradea.

Fotografiile ce vor fi expuse sunt inspirate din frumusetile si realitatile orasului in general,vazute intr-o viziune neconventionala.

Absolventi ai cursului de fotografie digitala organizat de Clubul Fotografic „Nufarul” in decembrie 2010, cei doi artisiti devin, in 2012,  membri ai Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania si obtin dinstinctia de Artisti ai Federatiei Internationala de Arta Fotografica (AFIAP).

Valentina Stan a participat  la 6 saloane internaţionale cu diverse patronaje, fiind acceptate 20 de lucrări pe care juriul internaţional le-a răsplătit cu 3 medalii şi 3 mentiuni. În cadrul clasamentului anual alcătuit de conducerea cunoscutul fotoclub orădean în baza rezultatelor obţinute Valentina Stan EFIAP s-a clasat în anul 2013 pe locul 3, iar în anul 2013 pe locul 1.

Gelu Stan a participat si el cu lucrarile sale la peste 17 saloane internaţionale cu patronaj FIAP organizate în 9 ţări ale lumii, juriul acceptându-i peste 35 imagini, cu care a obtinut 2 medalii şi 7 mentiuni FIAP.

Vernisajul, cu acces gratuit, va ramane la dispozitia publicului vizitator pana pe 10 aprilie 2014, de luni pana vineri intre orele 08:00 – 19:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 3 =