Nava de vis rămâne la ancoră

Traumschiff

Nava de vis rămâne la ancoră

A încântat milioane de telespectatori din postura de navă de vis, dar acum momentul de glorie al MS Germany a trecut. Nava de lux nu mai iese în larg. Acest lucru are consecințe grave.

Reinhold Schmid-Sperber, administrator de insolvență al holdingului MS Germany, a anulat toate cursele programate pentru fosta navă de vis. Negocierile cu potențialii investitori pentru navă nu sunt încă complete. Pentru a oferi oaspeților și distribuitorilor planificările de securitate, s-a decis să se ia acest pas, spune Schimd-Sperber. Oaspeții care au plătit pentru curse își vor primi banii înapoi. Pentru acesta ei treuie să completeze o cerere în următoarele zile.

În același timp lichidatorul a informat angajații operatorului Peter Deilmann, pentru a întrerupe curând toate cele 48 de cotracte de muncă prin respectarea perioadei legale de preaviz. Personalul regretaă profund acest pas, spune Schmid-Sperber. Din păcate le lipsește și ocuparea forței de muncă și banii pentru salarii. Rulează în prezent negocierile privind planul social cu consiliul de lucrări. Cei 50 de mebri permanenți ai echipajului MS Germany, este, cu toate acestea, reținut pentru a asigura funcționarea navei. Schmid-Sperber spune că acesta este esențial pentru siguranța și valoarea navei.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Das-Traumschiff-bleibt-vor-Anker-article14358971.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 48 = 51