NBA anunță un parteneriat cu Magic Leap pentru a aduce fanilor experiențe AR

Comisarul NBA Adam Silver a anunțat recent că i s-a alăturat CEO-ului de la Magic Leap, Rony Abovitz pe scenă pentru dezvăluirea unui parteneriat între cele două companii.

Dispozitivul nu a fost prezentat pe scenă, legenda NBA Shaquille O’Neal a apărut prin intermediul unui videoclip purtând un Magic Leap One de mărime mare, Creator Edition. În videoclip O’Neal a descris experiența vizualizării unui joc complet pe arenă, proiectat pe o măsuță din fața sa.

Din punctul lui de vedere, deși este uimitor ceea ce s-a reușit până acum prin televiziune, ducând aceste experiențe către fani, nici nu se compară cu replicarea experienței de pe arenă, spune Silver.

Abovitz a descris un număr de experiențe care vor fi disponibile pentru fanii NBA prin intermediul unei aplicații, care va fi dezvoltată într-un parteneriat între Turner Broadcasting, NBA și Magic Leap. Altă funcționalitate, numită Screens, imită experiența unui bar de sporturi cu numeroase ecrane TV proiectate în fața privitorului. Fanii pot de asemenea să întâlnească hologramele jucătorilor prin intermediul căștilor.

Toate aceste lucruri sunt posibile iar colaborarea cu NBA le va concretiza. Când au fost întrebați cu privire la data lansării și preț, Abovitz a dat indicii că vom avea un anunț în primăvara acestui an, dar prețul a fost descris ca fiind aproximativ egal cu cel al unui computer premium.

https://magic-leap.reality.news/news/nba-announces-partnership-with-magic-leap-bring-ar-experiences-fans-0182864/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − = 44