Nelsan Ellis, actorul din serialul “True Blood”, a murit la varsta de 39 de ani

Nelsan Ellis, actorul in filmele “True Blood” si “Get on Up”, a murit la varsta de 39 de ani, in urma unor complicatii la inima, potrivit publicatiei Hollywood Reporter, citata de News.ro.

“A fost un mare talent. Cuvintele si prezenta lui ne vor lipsi”, a spus managerul sau, Emily Gerson Saines, pentru Hollywwod Reporter.

Ellis a aparut in serialul “True Blood” din 2008 pana la final, in 2014. “Suntem foarte tristi de vestea mortii lui Nelsan Ellis”, au spus cei de al HBO intr-un comunicat.

“Nelsan a fost pentru mult timp un membru al familiei HBO, a carui interpretare in rolul lui Lafayette nu va fi uitata”, se adauga in comunicat.

Ellis a aparut in mod regulat de-a lungul serialului “True Blood”. El a jucat rolul lui Lafayette, un homosexual carismatic care avea puterea de a se conecta cu fantomele.

El a mai aparut alaturi de Viola Davis si Octavia Spencer in adaptarea lui Kathryn Stockett “Culoarea sentimentelor/ The Help”, din 2011.

Spencer i-a adus un omagiu lui Ellis sambata, scriind un mesaj pe Twitter: “Mi se rupe inima cand ma gandesc la copiii lui si la familie”. Si alte personalitati i-au adus un omagiu lui Nelsan Ellis, printre care Michael McMillian, Lauren Bowles, Kristin Bauer si Joe Manganiello, care a spus ca “este devastat de pierderea prietenului sau”.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × = 12