NEMTII IAU DIN SUA

  • U-S-Files-Antitrust-Complaint-to-Block-ATT-T-Mobile-DealT-Mobile USA cumpără frecevnțe de la concurenți

Filiala din SUA a Deutsche Telekom cumpără frecvențe de la liderul de piață din SUA, Verizon Wireless. Acest lucru întărește rețeaua sa de telefonie mobilă, care anterior a avut lacune semnificative.

 

T-Mobile din Statele Unite ale Americii va achiziționa frecvențe de la liderul de piață Verizon Wireless pentru câteva miliarde de dolari. Numărul 4 de pe piața din SUA va plăti suma totală de 3,3 miliarde de euro pentru blocul de frecvențe de 700 Mhz. Anunțul a fost făcut de companie la Bellevue, Washington.

 

Acest pas îmbunătățește rețeaua de telefonie mobilă T-Mobile. Astfel, recepția se va îmbunătăți în interiorul clădirilor și în zonele rurale. În cazul în care autoritățile își vor da acordul, tranzacția s-ar putea încheia pe la mijlocul anului viitor.

 

T-Mobile USA s-a întârit prin achiziția operatorului regional MetroPCS iar de atunci a adoptat o strategie de preț agresivă și o politică de investiții în propriile sale rețele pentru a atrage clienți de la concurenți. În ultima vreme T-Mobile SUA și-a sporit numărul de clienți cu 1 milion, până la cifra de 45 de milioane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 + = 66