Nemții sunt frustrați în satul olimpic

0bb1dc74d8fa30f1922fe28c19612e64

Germania adună tot mai multe medalii la Jocurile Olimpice, dar cu toate acestea sportivii germani sunt contrariați. Cazarea și serviciile sunt departe de standardele cu care s-au obișnuit la Londra, în special în cazul igienei.

Delegația germană de la Olimpiadă este tot mai deranjată de lipsa de igienă și de lipsa de organizare a gazdelor din Rio de Janeiro. Jamilon Mülders, antrenorul german al echipei feminine de hockey a declarat că ce oferă brazilienii ca și condiții nu are nimic de a face cu Jocurile Olimpice. Chiar și starul de la gimnastică, Fabian Hambüchen, a declarat că uneori este greu cu igiena. Organizarea este oarecum haotică.

Mülders a povestit cum apartamentele din satul olimpic nu au mai fost curățate de cinci zile. Acest lucru reprezintă o impertinență, sportivii își curăță singuri paturile. Toaletele se înfundă tot mai des. Când sportivii au ajuns la fața locului, acolo mai era încă moloz de la construcții. Rufele sunt date timp de câteva zile la curățat și nici apoi nu sunt impecabile.

Totul este foarte prost organizat, consideră acesta, calitatea mâncării nu are nimic de-a face cu ceea ce s-a consumat la Londra în urmă cu patru ani. În legătură cu mâncarea s-a plâns și handbalistul Julius Kühn și jucătoarea de tenis Laura Siegemund. Aceștia s-ar fi plâns că meselor le lipsește diversitatea și mâncarea servită este pur funcțională.

Hambüchen a rezumat în mod diplomatic experiența sa de la Rio, cea de-a patra participare a sa la Jocurile Olimpice. Acesta a spus că din punct de vedere al organizării și a condițiilor de bază, el acordă locul patru în topul său personal. Organizarea nu a fost deloc la standarde europene. Pur și simplu așa este America de Sud. Hambüchen a dat ca exemplu apa rece din satul olimpic de care au avut parte atleții germani și obiceiul brazilian de a arunca hârtia igienică în coșuri de gunoi în loc de vasul de wc. Acest lucru devine o problemă când baia nu este curățată în mod regulat, iar gunoiul nu este aruncat zilnic.

Pe de altă parte, Hambüchen acuză controalele dinaintea exercițiilor. La scurtă vreme înaintea concursului au fost măsurate din nou logo-urile de pe tricouri cu aparate de mare precizie. Mülders a declarat că performanțele sportivilor sunt cu atât mai impresionante, date fiind aceste condiții.

http://www.n-tv.de/sport/olympia/Deutsche-frustriert-im-Olympischen-Dorf-article18413586.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =