NETUL RURAL

eHV1NHZqMTI=_o_alex-de-la-orastie---cu-netul-la-taraNETUL DE LA TARA

                           Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (APDRP) a lansat în perioada 17 februarie – 28 martie o sesiune de depunere a cererilor de finanţare pentru Măsura 322, Submăsura 322e) – „Investiţii privind infrastructura de broadband în spaţiul rural” adresată celor care vor să participe la dezvoltarea calității vieții în zonele rurale prin conectarea acestora la servicii de comunicare de ultimă generație. Suma totală alocată pentru această sesiune este de 20,24 milioane de euro, iar valoarea maximă eligibilă a unui proiect nu va putea depăși 200.000 de euro. Beneficiarii eligibili sunt agenții economici care se încadrează în categoria întreprinderilor mici și mijlocii (IMM) conform legislației în vigoare şi care activează sau urmează să activeze în domeniul comunicaţiilor electronice in mediul rural.

                            Conform OJPDRP Bihor, în judeţ pe „lista albă” se află sate din comunele Tărcaia, Şoimi, Spinuş, Husasău de Tinca, Holod, Chişlaz şi Boianu Mare.Spre informarea potenţialilor beneficiari ai submăsurii 322e), furnizori de reţele publice de comunicaţii electronice sau de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului, au fost publicate pe pagina de internet a Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP – www.apdrp.ro) Ghidul Solicitantului aplicabil sesiunii de primire a dosarelor cererilor de finanţare cât și toate celelalte documente necesare întocmirii dosarului.

——————————————————————————————————————————————————————————

regular_smile………..La o casa de licitatie rurala, un american bogat revenit la Tarcaia, se ridica din public si vine la microfon :

– Acum cateva minute mi-am pierdut portofelul cu zece mii de dolari. Ofer o suta de dolari recompensa cui il gaseste !

Un scotian ratacit din sala, se ridica imediat si zice :

– Eu ofer o mie de dolari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × 1 =