Netflix crește puternic

57501335Netflix și-a început activitatea ca și serviciu de livrare DVD-uri. Între timp acesta s-a transformat într-un gigant al serviciilor de streaming video. Netflix livrează material video în nu mai puțin de 190 de țări. Anul trecut serviciul a câștigat peste cinci milioane de noi clienți, iar cifrele oferite de companie sunt impresionanate.

Serviciul american de streaming video, Netflix, a încheiat anul precedent cu o sumă impresionantă în profit și peste 75 de milioane de abonați peste tot în lume. În ultimul trimestru din 2015 Netflix a înregistrat un profit de 43 de milioane de dolari, anunță compania californiană în scrisoarea sa către acționari. Vânzările concernului au crescut cu aproape 23% până la un total de 1,82 miliarde de dolari.

Analiștii se așteptau în medie la ceva mai mult.
Numărul utilizatorilor abonați a crescut în această perioadă cu 5,59 milioane și astfel a depășit pragul de 75 de milioane de abonați în total. Pentru primul trimestru al acestui an Netflix a estimat că va crește din nou cu 6,1 milioane de utilizatori. Cursul acțiunilor companiei a crescut cu șase procente la un total de 115,20 dolari pe acțiune după prezentarea rezultatelor companiei.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Netflix-waechst-rasant-article16806106.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1