netflix creste

netflix-logo

Netflix creşte preţul abonamentelor pentru clienţii noi

Netflix a anunțat că prețul lunar al abonamentelor sale va creşte în Marea Britanie, cu 1 liră, abonametul intreg fiind de £ 6.99, pentru clienții noi. Iar clienții existenți vor continua să plătească £ 5.99 o lună, însă acest lucru este de asemenea, de natură să crească în 2016. Planul cu ” unul sau doi dolari ” de creștere a prețurilor a fost anunțat luna trecută, pentru prima dată de către Netflix , într-o scrisoare către acționari.
Netflix deţine încă, pe site lista veche cu preţul abonametelor, deși acest lucru este probabil să se schimbe în curând.

Noii abonați în Europa continentală vor vedea, de asemenea, o creștere a prețurilor, de la 7,99 € la 8,99 € , în timp ce rapoartele clienților Netflix din SUA cu privire la mass-media socială sugerează că prețul este în creștere de la 7.99 dolari la 8.99 dolari. Cu acestă ocazie, Netflix si-a anunţat planul de a adăuga mai multe filme și emisiuni televizate pentru serviciul său de streaming, ca un motiv pentru creșterea prețurilor, dintre care unele ar putea fi în Ultra HD (cunoscut anterior ca 4K ) . Ultra HD are o rezoluție de 3840 x 2160, dându-le de patru ori mai mulți pixeli ecranelor HD complete. În urma lansării casei de carduri în 4K la începutul acestei luni, Netflix a confirmat de asemenea, ca intentioneaza sa lanseze mai mult conţinut Ultra HD 4K, începând cu Breaking Bad, în iunie .

http://www.ibtimes.co.uk/netflix-increases-price-by-1-new-uk-customers-1447839

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 7 = 28