Netflix IN Germania

RTR3D6DN

Netflix către Germania
Competiția în afacerile cu filme și seriale pe internet va deveni brusc mult mai acerbă în Germania. Netflix, platforma cu sediul în SUA a anunțat că își va încerca norocul și în Germania. Iar acest lucru ar putea ieși foarte bine.

Serviciul video online Netflix împinge mai departe extinderea sa în Europa. Până la sfîrșitul anului oferta de conținut video va începe să fie disponibilă de asemenea în țări precum Germania, Franța, Austria, Belgia, Elveția și Luxemburg, a anunțat compania.

Prin intermediul internetului abonații Netflix au la dispoziție în schimbul unei taxe lunare ore nelimitate de vizionare filme și seriale. Compania este unul dintre cei mai mari funizori de pe această piață. La nivel mondial, americanii au peste 48 de milioane de clienți, din care 36 milioane doar în Statele Unite.

Când Netflix va fi disponibil în Germania, nu se știe exact. De asemenea, nu a fost încă numit un preț de subscriere. Dar acesta va fi cel mai probabil unul rezonabil. În SUA pachetul costă 8,99 dolari pe lună, ce se traduce în suma de 6,55 euro lunar.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Netflix-kommt-nach-Deutschland-article12871926.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =