Netflix surprinde brokerii

rtsijl1

Cifre puternice în al treilea trimestru: la scurtă vreme după ce tranzacționarea s-a încheiat, serviciul de streaming și-a prezentat rezultatele: în comerțul post-bursier cursul acțiunilor Netflix a crescut brusc.

Cu o creștere puternică de curs acțiunile Netflix au reacționat la rezultatele trimestriale prezentate post-bursier: cursul acțiunilor serviciului online de materiale video a urcat cu peste 20 de procente.

Prin rezultatele sale din ultimele trei luni Netflix a depășit clar așteptările. Numărul de noi clienți a crescut în trimestrul trecut la 3,57 de milioane. Serviciul de streaming a urmărit majorarea numărului de abonați la 2,6 milioane.

Chiar și vânzările au depășit așteptările brokerilor, cu o creștere de 32% pentru un total de 2,29 miliarde de dolari. Profitul a crescut în comparație anuală cu peste 75% la un total de 51,5 miloane de dolari, după cum a anunțat Netflix seara după închiderea bursei de la New York.

Netflix a crescut la începutul acestui an sub așteptări în ciuda disponibilității sale aproape peste tot în lume. Acest lucru a pus între timp presiune pe prețul acțiunilor. Prin aceste cifre prezentate recent compania ar putea determina reacții puternice, spune observatorii după o evaluare inițială. După închiderea burselor acțiunile Netflix au crescut cu 20% pentru un pre total de 99,80 dolari.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Netflix-ueberrascht-Boersianer-article18877231.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 + = 90