New York Times apelează la AR

New York Times are planuri pentru a lansa o aplicație AR care va permite viitoarelor ediții ale publicației să includă articole îmbunătățite în realitate virtuală.

Publicația a declarat că dorește să folosească tehnologia pentru a extinde știrile, dincolo de dimensiunea ecranului, adăugând obiecte în spațiu, la dimensiuni reale. Compania a declarat că acest lucru se poate obține prin AR, care poate da acelor obiecte o valoare provocatoare, pentru că utilizatorul se poate apropia foarte mult de ele.

Anunțul NYT vine la mai puțin de o lună după ce publicația TIME a emis o ediție AR, care a permis utilizatorilor să acceseze o gamă largă de conținut suplimentar, folosind telefoanele lor, inclusiv un video în spatele scenei, infografice și animații.

Multe organizații noi și concerne media vorbesc în prezent despre potențialul AR de a îmbunătăți experiența jurnalistică prin mutarea imaginilor și a evenimentelor de la natura abstractă a unei fotografii la o experiență interactivă.

Pentru moment, aplicația este limitată la opțiunea care permite utilizatorilor să vizualizeze un ziar în mod AR, folosind camera de pe iPhone sau iPad. Acesta este cel mai probabil un exercițiu pentru a-i obișnui pe utilizatori cu ideea de a folosi camerele foto pentru a interacționa cu conținutul.

https://www.virtualreality-news.net/news/2018/feb/05/new-york-times-moves-ar/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − = 70