New York Times are mai mult succes ca niciodată

New York Times o duce mai bine ca niciodată. Ziarul a reușit să vândă în primele trei luni ale acestui an 2,2 milioane de abonamente digitale. Această tendință pozitivă este pusă de publicație pe seama unui singur om.

New York Times a înregistrat o creștere record a numărului de abonamente online plătite, de la începutul anului și până acum. După tragerea liniei s-a înregistrat cifra surprinzătoare de 308.000 de abonamente digitale la știri, explică directorul editurii, Mark Thompson. Astfel că, clientela a crescut în primul trimestru mai puternic decât a făcut-o vreodată în istoria publicației.

Veniturile din afaceri cu print au fost puse sub presiune și au scăzut, fiind investite apoi masiv în ofertele online. Ziarul puternic criticat de președintele american Donald Trump și-a dezvoltat clientela cu ocazia alegerilor prezidențiale din 2016, cărora le-a prezentat rapoarte electorale imparțiale.

Acțiunile concernului de media au câștigat aproape unsprezece procente în valoare bursieră. Potrivit acestor cifre, New York Times a reușit să își majoreze numărul abonamentelor digitale în primele trei luni din 2017 cu 16% pentru un total de 2,2 milioane. În comparație cu valoarea anului precedent există o creștere de 60%.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/New-York-Times-ist-erfolgreich-wie-nie-article19821524.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × 1 =