Nici nemții nu vor mai fi bineveniți în SUA

cf0f7f8ba808467da34d0f3dec337be4

Dacă va deveni președinte al Statelor Unite, Donald Trump va înăspri semnificativ regimul imigranților. Alte naționalități vor fi mult mai afectate decât germanii. Dar până și aceștia trebuie să se aștepte la cerințe mult mai dure pentru a ajunge în America.

În cazul în care candidatul republican la președinția Statelor Unite, Donald Trump, va câștiga alegerile din noiembrie anul acesta, acest lucru poate avea consecințe negative pe viitor pentru emigranții germani și turiști.

Trump și-a bazat de la început campania pe tema imigrației. În discursul său el a pledat în mod repetat pentru expulzarea a celor circa 12 milioane de imigranți fără acte în regulă ce trăiesc în prezent în Statele Unite ale Americii și a mai militat, de asemenea, o interdicție aproape totală a pătrunderii musulmanilor pe teritoriu american.

Chiar dacă Trump a prezentat o popularitate în scădere la ultimele sondaje, poziția sa față de fenomenul imigraționist i-a făcut pe experții germani să estimeze consecințele pe care alegerea sa ar putea să o aibe asupra cetățenilor germani. 2,27 milioane de germani au călătorit anul trecut în SUA.

Avocatul Ira Kurzban, specialist pe domeniul migraționist ce locuiește la Miami, a declarat că planurile lui Trump privind imigrația sunt construite pe baza unor informații false iar acestea pot avea consecințe grave pentru economia SUA.

http://www.n-tv.de/politik/Deutsche-not-welcome-anymore-article18516486.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × 1 =