Nike va comercializa “Hijab Profi” pentru sportive

Nike a descoperit recent publicul țintă al sportivelor musulmane și lansează pe piață produsul “Pro Hijab”. Prin această eșarfă gigant producătorul de articole sportive vrea să revoluționeze lumea sportului.

Producătorul american de articole sportive, Nike, vrea să se dedice unui obiectivă măreț și anume creșterii prezenței sale în lumea arabă. Chiar de Ziua Internațională a Femeii concernul a anunțat că va lansa pe piață un hijab destinat sportivelor de religie musulmană.

“Pro Hijab” este primul hijab pentru sportive lansat de Nike și este un articol care înfășoară cu eleganță profilul sportivelor. Eșarfa pentru sportive va fi disponibil în trei culori neutre și va fi fabricat din poliester ușor, care permite pielii să respire. În ciuda micro-orificiilor din material el este opac, pentru a nu încălca regulile generale ale Hijab-ului.

Potrivit datelor companiei va mai dura un an de zile până ce articolul va fi disponibil în magazine. Motivul este faptul că multe sportive musulmane s-au plâns de faptul că hijab-ul le deranjează în timpul activităților sportive. Această problemă va fi rezolvată de cei de la Nike. Există de asemenea motivația de a atrage tot mai mult tinere către lumea sportivă și există oportunitatea de a impresiona doamnele și domnișoarele din regiune.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Nike-ruestet-Athletinnen-mit-Pro-Hijab-aus-article19734770.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 3 =