Nimeni nu vrea iPhone 8

 

Puternicul duo de smartphone-uri de la Apple, iPhone 8 și iPhone 8 Plus au foarte multe de oferit. Dar cererea este redusă, după cum arată cifrele actuale. Vina o poartă însăși compania Apple – dar nu este cazul să își facă prea multe griji.

Există lucruri în lumea tehnologiei pe care chiar ne putem baza. Atunci când Apple prezintă un nou iPhone, de obicei o face cu câteva zile înainte de începerea comercializării acestuia. Apoi clienții se reped entuziasmați să îl cumpere din magazine. În cazul iPhone 8 a fost cu totul altfel: Smartphone-ul are rolul ingrat de a fi în umbra modelului superior, iPhone X. Acest lucru se reflectă și în interesul clienților. Pe scurt, nimeni nu vrea iPhone 8.

Acest luru s-a putut simți chiar din timpul evenimentului organizat pentru prezentarea noilor dispozitive. Chiar dacă Tim Cook și asociații săi au petrecut mult timp lăudând iPhone 8 cu toate avantajele sale, publicul nu s-a entuziasmat pe măsură – toți au așteptat acel “One more thing” și anume iPhone X, despre care s-au scurs atât de multe informații, încât toată lumea știa că urmează să apară.

Și nu este ușor pentru cei care așteaptă după iPhone X. La începutul lunii noiembrie se pare că vor fi livrate primele dispozitive, dar cererea ridicată nu va putea fi satisfăcută de cei de la Apple. Startul oficial al vânzărilor este fixat pentru data de 3 noiembrie, iar atunci Apple va avea la dispoziție doar între 2 și 3 milioane de dispozitive, până la Crăciun numărul lor va spori la 25-30 de milioane. Mulți vor trebui să aștepte până în februarie sau martie ca să primească un exemplar din renumitul iPhone.

Acest lucru ar putea să însemne că până atunci clienții nerăbdători ar putea să se decidă pentru un iPhone 8, dar se pare că nu se întâmplă așa. Din contră, cererea pentru iPhone 8 este atât de redusă încât Apple a decis între timp să reducă semnificativ din producția de iPhone 8 și iPhone 8 Plus, anunță Forbes citând din rapoartele publicate de Reuters și publicația chineză Economic Daily News. Nu a ajutat nici faptul că Apple a început vânzarea noilor versiuni de 256 GB pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus chiar în ziua prezentării noilor modele.

http://www.n-tv.de/technik/Niemand-will-das-iPhone-8-article20097409.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 7 =