Nissan e-NV200 Fridge Concept

Nissan  va scoate pe piață un nou vehicul utilitar cu motor electric cu ocazia Tokyo Motor Show din 2017. Acesta este un vehicul electric despre care se crede că va ajuta semnificativ la decongestionarea sectorului de livrări urbane.

e-NV200 Fridge Concept beneficiază de un compartiment refrigerat în plus față de modelul existent deja pe piață, e-NV200, care este un vehicul utilitar de mici dimensiuni. Noua caracteristică va permite păstrarea prospețimii diferitelor bunuri perisabile în procesul de livrare către clienți.

Brandul spune că dimensiunile lui e-NV200 vor face ca livrările urbane să fie mai simple, din moment ce camioanelor de livrări de mari dimensiuni le este interzis adesea accesul în anumite zone din interiorul orașelor.

Chiar dacă este vorba deocamdată doar despre un concept, limbajul folosit de cei de la Nissan denotă faptul că va exista și o versiune de producție pentru e-NV200 Fridge Concept.

Vehiculul în sine este foarte familiar, conceptul imită versiunea de producție a e-NV200, care se va folosi de bateria de 40 kW-oră de pe Nissan Leaf după lansarea sa în anul 2018. Un alt pachet de baterii montat în zona de depozitare va avea rolul de a alimenta unitatea de refrigerare.

http://www.greencarreports.com/news/1113357_nissan-e-nv200-fridge-concept-electric-refrigerated-van-at-tokyo-motor-show

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 12 =